Samsung Galaxy Z Fold2 е тук - и е всичко

...
Samsung Galaxy Z Fold2 е тук - и е всичко
Коментари Харесай

Galaxy Z Fold2: Samsung показа новия си сгъваем телефон с още по-големи екрани

Samsung Galaxy Z Fold2 е тук - и е всичко това, което истинският Fold трябваше да бъде.

Новият модел към този момент е не запомнил минусите на своя предходник и прибавя редица хитринки, които ще се харесат на необятен кръг консуматори - от изгряващи YouTube звезди до хора от бизнеса, които имат потребност да са непрекъснато на линия.
 Снимка 494368
Източник:

Ето какво предлага той:

Най-голямата външна смяна, през която Fold 2 минава, е обвързвана с двата екрана, като и двата усилват размерите си. Една от рецензиите при истинския Fold бе дребният външен екран с големи рамки. Това към този момент е в предишното, като при Fold 2 той нараства от 4,6 " до цели 6,2 ", с което към този момент покрива съвсем цялата лицева част и способства за футуристичния тип на устройството.

Основният екран също пораства, въпреки и по-скромно. Все отново с понижени с 27% рамки той към този момент е 7,6 ". Samsung са сменили и досегашната двойна селфи камера с една, която е вградена в екрана.
 Снимка 494380
Източник:

Подобренията в екрана напълно не стопират дотук: той към този момент поддържа периодичност на опреснение от 120Hz, следвайки последната наклонност в мобилните телефони. За да пести батерия, Fold 2 може да я понижава автоматизирано до 11Hz. Екранът към този момент е и по-ярък: до 700 нита пири оптимално увеличена бляскавост или до 900 нита в къси моменти, когато Fold 2 реши, че е нужно.

През обилни промени е миналата и пантата. В нея са вградени четчици, които не разрешават влизането на прахуляк и дребни частици, което сътвори проблеми на Samsung в истинския модел. Но не това е най-интересното. Моделът към този момент може да бъде подложен върху твърда повърхнина и да стои изправен, сходно на преносим компютър.
 Снимка 494381
Източник:

Благодарение на усъвършенствания и в софтуера и взаимна работа с редица разработчици това разрешава на Fold 2 някои забавни трикове, ориентирани към необятен кръг консуматори. От една страна това разрешава по-лесно набиране на дълги текстове. От друга, гледането на видео ще бъде по-приятно, защото няма потребност държите телефона в ръка.

Сред потребните благоприятни условия е и да оставите телефона на твърда повърхнина и по този начин да си осигурите непоклатимост при снимане на видео или фотоси. Това е изключително изкушаващо при ниска осветеност или при снимане на хиперлапс.

Или в случай че желаете да заснемете себе си. Тук е и другата забавна иновация: софтуерът ви следи автоматизирано, като мести, доближава и отдалечава фрагмента, с цел да сте постоянно в него. От Samsung показват, че това би било изключително потребно за влогърите, а и освен. Приятна добавка е, че Fold 2 може да записва аудио от разнообразни източници, ставайки още по-привлекателен за феновете на снимане на видео.
 Снимка 494374
Източник:

Самите камери на гърба на Fold 2 са три по 12MP - необятна, ултраширока и телефото, като от Samsung споделят, че датчикът на главната е с 1,65х по-голям от миналогодишния, което значи по-добри фотоси при ниска осветеност и нощта. Предната камера е 10MP, а същият датчик намираме и на предния екран.

Samsung вкарват и някои усъвършенствания, ориентирани към бизнес потребителите или просто за тези, които обичат да правят по няколко неща по едно и също време. Fold 2 поддържа drag-and-drop шерване на файлове сред прозорците, които могат да са три по едно и също време. Полезна е и функционалността за опазване на конфигурацията от три приложения, която може да извикате постоянно. От компанията акцентират и взаимната работа с Microsoft по Office пакета.

Fold 2 идва с 256GB вътрешна памет, 8-ядрен процесор, 12GB вътрешна памет и 4 500 mAh батерия с бързо жично и безжично зареждане. Моделите ще поддържат и 5G.

Сгъваемият смарт телефон ще се предлага в два цвята - мистично бронзово и мистично черно, а самата панта в четири - сребърна, алена, синя и златна.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР