Samsung Galaxy S9 е оборудван с нов скенер на пръстови

...
Samsung Galaxy S9 е оборудван с нов скенер на пръстови
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S9 e оборудван с нов скенер за пръстови отпечатъци

Samsung Galaxy S9 е оборудван с нов скенер на пръстови отпечатъци. Експертите описват за комфортното местонахождение на дактилоскопа. Появи се още информация за промяната на компанията снабдител на скенерите за пръстови отпечатъци.

Samsung Galaxy S9 е оборудван с нов дактилоскоп, който ще даде опция за идентификация на притежателя на смарт телефона посредством пръстовите отпечатъци в 12 точки. Потребителите ще получат опция за засвидетелствуване освен от началната страница, само че и от други. Ако устройството не открие притежателя на телефона, тогава индивидът ще получи стеснен достъп до апарата. Той няма да може да преглежда SMS-съобщенията и друга персонална информация.

По предварителни данни, компанията Samsung към този момент е получила позволение за въвеждане на новите скенери на пръстови отпечатъци. Експертите назоваха датата на представянето на Galaxy S9 от началото на 2018 година. Моделът евентуално ще бъде показан в Лас Вегас в Съединени американски щати. Официални изказвания от страна на мениджърите на Samsung за промяната на доставчика на скенерите за пръстови отпечатъци не е имало.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР