Samsung Galaxy Note 9 – един от най-очакваните телефони на

...
Samsung Galaxy Note 9 – един от най-очакваните телефони на
Коментари Харесай

Какви са основните различия между Samsung Galaxy Note 9 и Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 9 – един от най-очакваните телефони на годината, анонсът на който е плануван за 9 август. И, както се случва нормално с флагманите на Samsung, ние към този момент знаем съвсем всичко за Note 9, няколко седмици преди дебюта му. Течовете през последния месец към този момент даже демонстрираха хипотетичната цена на Galaxy Note 9. Освен това, видяхме и фотоси на устройството и актуализациите на S-Pen с поддръжка на Bluetooth, който ще бъде главният фактор на диференциация сред функционалностите на Note 9 и Note 8.
Дори успяхме да получим и някои CAD чертежи на Galaxy Note 9, показващи размерите на устройството. Както чакахме, той има съвсем същия размер като своя предходник – Galaxy Note 8.



Galaxy Note 9 ще бъде оборудван с 6,3-инчов QHD+ екран, който е съвсем еднакъв с този на Note 8. Всъщност, най-голямата смяна в дизайна на тазгодишното предложение се основава на новото местонахождение на скенера за пръстови отпечатъци на гърба на Note 9. Това бе осъществено заради обстоятелството, че доста хора се оплакаха от неуместното разположение на скенера за пръстови отпечатъци в Note 8 и S8. За още една от най-съществените промени се счита съществуването на по-голяма батерия, както е показано на фигурата:



Що се отнася до рамката към екрана, тук не се чака огромна разлика сред Samsung Galaxy Note 9 и Note 8. Въпреки това, Note 9 има по-тънък низък панел, въпреки и това да е нищожно. Въпреки, че дизайнът ще бъде сходен на миналогодишния модел, Note 9 би трябвало да предложи функционален ъпгрейд спрямо предшественика си под формата на разширени функционалности в стилуса, поддържащ Bluetooth. Ако това ви е малко, изчакайте анонса и може би компанията ще е скрила някоя изненада.

Някои от новите функционалности на S Pen включват дистанционно управление на възпроизвеждането на музика, употребявайки стилуса като дистанционно управление. Включване на Note 9, когато писалката се извади и по-добра интеграция с AirCommand в другите приложения.

Какво мислите за идния Samsung Galaxy Note 9? Споделете с нас вашето мнение в мненията по-долу.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР