Samsung Galaxy Note 10 е телефон, който още на ниво

...
Samsung Galaxy Note 10 е телефон, който още на ниво
Коментари Харесай

Galaxy Note 10 може да има безумно бързо зареждане

Samsung Galaxy Note 10 е телефон, който още на равнище клюки, получава доста отрицателни оценки от потребителите. Прекалено доста неща тормозят евентуалните купувачи на новия фаблет. Скорошен теч на информация дава късмет за възмездие на корейците.

Възможно е телефонът да разполага с функционалност, която доста малко телефони имат към днешна дата. Става на въпрос за технологията за супер бързо зареждане. Има и отзиви, че това може да има противоположен резултат за марката и да докара до още проблеми.

Samsung към този момент предлага „ Adaptive Fast Charging ” алтернатива в телефоните си и тя е окей, само че за в този момент изостава зад съперниците си във връзка с скоростта на зареждане и цялостната иновация. Дали си заслужава риска да възпламенят хората, в дословен и метафоричен смисъл, не знаем. От Samsung очевидно считат евентуалния триумф за задоволително величествен, че да се пробват.

Известният с информацията си @UniverseIce разгласява фотография в Twitter с Да Винчи. Смята се, че това е кодовото име на новия Galaxy Note. Към фотографията има и текст – 101101. Този бинарен код се трансформира в цифрата 45, което се свързва с опцията за 45-ватово бързо зареждане на идващия телефон.



За в този момент “Adaptive Fast Charging ” стига до 18 вата. Преди време чухме, че за Note 10 това може да се усили до 25 вата, само че в този момент виждаме нов скок – съвсем двоен. Ако това се окаже правилно, ще останат единствено две компании пред Самсунг – OPPO с 50-ватовата SuperVOOC и Xiaomi с пробната си 100-ватова технология.
Огнехвъргачка в джоба?
Бързото зареждане не се случва на магия. При него се генерира много повече топлота. Взимайки поради историята на колоса с топлината и самозапалващите се телефони, това може да е както необикновен скок в бъдещето, по този начин и удар в дъното. Може би е време да забележим развръзката.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР