Samsung Galaxy Fold безспорно е интересен и иновативен телефон, пионер

...
Samsung Galaxy Fold безспорно е интересен и иновативен телефон, пионер
Коментари Харесай

Galaxy Fold се чупи много по-рано, отколкото обещава Samsung

Samsung Galaxy Fold несъмнено е забавен и новаторски телефон, пионер в напълно нова ниша в промишлеността на мобилните джаджи.

Както всеки пионерски артикул обаче, Fold не е лишен от проблеми, като в неговия случай те са свързани най-много с издръжливостта на сгъваемия механизъм и екрана.

Миналия месец Samsung стартира да изпраща към ранните купувачи на Fold нови, усъвършенствани устройства, с заздравен екран и по-здрав пантов механизъм, само че наподобява, че някои дефекти към момента са налице.
 Samsung Galaxy Fold, JerryRigEverything и по какъв начин телефонът продължава да има проблеми с издръжливостта
Обновеният Samsung Galaxy Fold е все по този начин трошлив

Слабите страни на “новия ” сгъваем смарт телефон

От Samsung настояват, че телефонът може да издържи на до 200 000 сгъвания, което би трябвало да е задоволително за най-малко пет години безпроблемна приложимост.

Хората от CNET са решили да тестват това заричане и са основали лична машина за автоматизирано прегъване на Fold, чиято цел е да ревизира след какъв брой сгъвания можем да чакаме недостатъци.

При тестванията на CNET се оказва, че единствено след към 120 000 отваряния и затваряния едната половина на екрана губи пикселите си, а пантовият механизъм става неустойчив.

Това са едвам 60% от сгъванията, на които би трябвало да може да устои джаджата, струваща съвсем 2000 $.

119,380 folds in, we've lost half of the screen and the hinge has lots its satisfying snappiness. Keep watching here: https://t.co/VupObDxttw pic.twitter.com/Z627VRfpWR
— CNET (@CNET) October 4, 2019
Трябва да признаем обаче, че машината на CNET не репликира скоростта и периодичност, с която бихме отваряли и затваряли Fold при ежедневна приложимост, което в известна степен лишава от достоверността на резултатите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР