Samsung е планирал да представи през четвъртото тримесечие на тази

...
Samsung е планирал да представи през четвъртото тримесечие на тази
Коментари Харесай

Първи данни за смартфона Samsung Galaxy A9s с четворна камера

Samsung е възнамерявал да показа през четвъртото тримесечие на тази година анонса на забавния смарт телефон Galaxy A9s. Интересът към мобилното устройство е огромен, тъй като това ще бъде първият смарт телефон на пазара с четворна камера – 4 датчика с 4 обектива.
Германския уеб запас AllAboutSamsung заяви, че телефонът ще има 6,28-инчов AMOLED екран с резолюция 2200х1080 пиксела. Корпусът на смарт телефона ще бъде изработен от закалено стъкло. Ще се употребява SoC Snapdragon 660 в тандем с 6 GB оперативна памет и 128 GB вградена памет, която може да бъде разширена с още до 512 GB благодарение на microSD карта.

Според тази информация, предната камера е с резолюция 24 мегапиксела, основана на датчика Sony IMX576. Поставен е обичаен скенер за пръстови отпечатъци. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8.1 Oreo с фирмения потребителски интерфейс Samsung Experience UI.

Очакванията се Samsung Galaxy A9s да бъде първото мобилно устройство на пазара с четворна съществена камера. Основният датчик е с резолюция 24 МР, апертура F/1,7 и оптична стабилизация на изображението. Ще има и широкоъгълен датчик с резолюция 8 МР (F/2,4) и ъгъл на виждане 120 градуса. Третият датчик е с резолюция 8 МР (F/2,2) и се употребява за установяване на дълбочината. Четвъртият датчик е с резолюция 10 МР и ще обезпечава най-вече оптичното нарастване.

Предполагаемата дата на анонса е 11 октомври.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР