Samsung е лидер на пазара на сгъваемите смартфони и в

...
Samsung е лидер на пазара на сгъваемите смартфони и в
Коментари Харесай

Предстоящите сгъваеми смартфони на Samsung може да са устойчиви на прах

Samsung е водач на пазара на сгъваемите смарт телефони и сега южнокорейският колос се приготвя да пусне петото потомство смарт телефони Galaxy Z Fold и Z Flip. До дебюта на идните сгъваеми телефони на Samsung остават няколко месеца. Подробностите за устройствата не престават да се появяват в интернет. Според последните сведения се твърди, че Galaxy Z Fold 5 и Galaxy Z Flip 5 ще имат поддръжка на отбрана от прахуляк.

Според известие на Twitter-потребителя @chunvn8888, идващото потомство сгъваеми смарт телефони на Samsung ще имат рейтинг IP58, което значи отбрана от навлизане на вода и прахуляк. Според оценките, водоустойчивостта ще бъде до 1,5 метра дълбочина до 30 минути.

Устройствата от настоящото потомство са с рейтинг IPX8, предлагайки единствено водоустойчивост. С прибавянето на отбрана от навлизане на прахуляк, телефонът ще бъде по-дълготраен и ще има по-малка възможност от щета заради струпване на нечистотия, пясък или други частици. Това е по-важно, тъй като устройството е податливо на повреди при събиране на прахуляк, изключително при съществуването на спомагателни механични елементи като пантите.

Обърнете внимание, че известието към момента не е доказано, тъй че ви съветваме да приемете тази информация с доза песимизъм. Очакваме обаче функционалността да бъде добавена към идните флагмански смарт телефони на марката.

Наскоро Motorola пусна смарт телефоните Razr и Razr+, които са с рейтинг IP52 и оферират същото равнище на отбрана от прахуляк IP68, само че нямат отбрана против навлизане на вода.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР