Samsung e лидер и пионер в иновациите при екраните, и,

...
Samsung e лидер и пионер в иновациите при екраните, и,
Коментари Харесай

Samsung показа бъдещето на екраните по време на CES 2023

Samsung e водач и пионер в нововъведенията при екраните, и, несъмнено, един от главните виновници за бурния напредък на нишата на сгъваемите смарт телефони през последните години. 
 Samsung Galaxy Z Fold 4 и каква е действителната индустриална цена на сгъваемия смарт телефон
Каква е индустриалната цена на Samsung Galaxy Z Fold 4

Нелоша облага за Samsung

По време на ревюто CES 2023, което стартира тази седмица, корейската компания сподели няколко много впечатляващи концепции за екрани, като може би най-интересната измежду тях е Flex Hybrid. 

Става дума за OLED панел, който може хем да се прегъва, хем да се изтегля чрез специфичен механизъм. 
 Снимка 601233

Прототипът, който сподели Samsung, може да се сгъва отляво, а отдясно дисплеят се издърпва посредством преносима шина, с цел да придобие заключителен размер от 12.4 инча в пропорции от 16:10. 

Без да е изтеглена шината, отвореният формат е с диагонал от 10.5 инча и пропорции от 4:3. 

Освен Flex Hybrid, Samsung показва и Flex Slidable Duet и Flex Slidable Solo - идея за още по-голям екран, който може да се издърпва или от едната, или от двете страни на устройството. 
 Снимка 601232

Максималната повърхност тук е 17 инча, което е изцяло задоволително за работа, гледане на филми и всичко останало, което вършим на преносим компютър или компютър. 

Екраните на Samsung наподобява ще бъдат употребени и при самостоятелните коли, като по време ревюто чакаме да забележим повсеместен кокпит, при който водачът разполага с 34 и 15-инчови екрани. 
 Снимка 601231

Засега не е ясно в тъкмо какви устройства ще бъдат внедрени тази технологии, а и не чакаме това да се случи в близката година-две. 
 Counterpoint Research, Apple, Samsung и какви са резултатите от продажбите на телефони през третата четвърт на 2022 година
По-скъпи или по-евтини смарт телефони купувахме през 2022 година

Как става това

Все отново обаче е забавно да получим взор над идните нововъведения при мобилните устройства.   
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР