Samsung е компания, която е известна с придържането към традициите

...
Samsung е компания, която е известна с придържането към традициите
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Note 10 може да захвърли жака за слушалки и всички физически бутони

Samsung е компания, която е известна с придържането към традициите в производството на своите устройства. Те рядко се поддават на натиска да вкарват новости, които са в ущърб на крайния консуматор – като да вземем за пример премахването на 3.5-милиметровия жак за слушалки. Информация на Android Police загатва, че това може да се промени.

Цитира се източник, който е осведомен с проектите на компанията. Информацията гласи, че се преглежда опцията новия Galaxy Note 10 да не разполага с по този начин наложилия се жак за слушалки.

Може да се стигне и до премахването на всички физически бутони, в това число тези за зареждане и надзор над звука. Ще се употребяват капацитивни или чувствителни към напън зони, които може да са обозначени с някаква текстура или подутина.
Защо обаче се случва това?
Заедно с LG, южнокорейският производител остана като част от дребното компании, които не последваха наклонността за унищожаване на 3.5-милиметровия жак (наложена от Apple през 2016г. и продължена от Huawei, OnePlus, Гугъл и Motorola).

Причините да обмислят това са опциите за потребление на новото свободно пространство за по-голяма батерия или пък за по-тънък корпус. Втората причина се дефинира като по-скоро малко евентуална, защото Note постоянно ще има потребност от място за присъщата си химикалка „ S Pen “.

Информацията остава непотвърдена публично, само че през октомври предходната година и през март тази година видяхме идентични клюки. Не е известно дали възможните промени засягат единствено Note 10, или ще бъдат приложени в създаването на Samsung Galaxy S11.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР