Сампдория победи Милан с 2:0 в двубой от 6-ия кръг

...
Сампдория победи Милан с 2:0 в двубой от 6-ия кръг
Коментари Харесай

Сампдория подля вода на Милан

Сампдория победи Милан с 2:0 в дуел от 6-ия кръг на Серия А. Головете за триумфа пристигнаха в последните 20 минути на дуела, откакто Сапата и Рикардо Алварес бяха точни.

През първата част забавните обстановки бяха отново пред вратата на Милан. В 14-ата минута на срещата Дуван Сапата опитва рефлекса на Донарума, само че стражът на Милан се оправи. Отново той в 37-ата минута затрудни Донарума, само че още веднъж победител стана вратарят на Милан.

През втората част въпреки всичко отборът от Генуа съумя да открие резултата, откакто Сапата този път беше на вярното място и в точното време, с цел да се пребори за топката и да я насочи във вратата на Милан в 72-ата минута на срещата.

В края на дуела неточност в защитата на Милан беше осъдена от Алварес, който навлезе в наказателното поле и с диагонален шут благодарение на гредата направи резултата 2:0, а това беше и финалният резултат от тази среща.

Гостите от Милан пропуснаха обстановка в 87-ата минута, когато Кутроне беше покрай гола, само че не сполучи.

След тази победа Самп се приближи до Милан, като отборът от Милано е на 5-ото място с 12 точки, а Сампдория е на 6-ото с 11.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР