Сампдория официално обяви окончателната сделка по трансфера на защитника Омар

...
Сампдория официално обяви окончателната сделка по трансфера на защитника Омар
Коментари Харесай

Официално: Сампдория продава Омар Коли на Бшикташ

Сампдория публично разгласи окончателната договорка по прехвърлянето на бранителя Омар Коли в Бешикташ. Гамбийският централен бранител се причисли към Самп през юли 2018 година от Генк в договорка на стойност от над 9 милиона евро и се трансформира в съществена фигура в отбранителната линия на тима, като се прояви и в напред във времето отбелязайки три гола и правейки една асистенция по време на 136 мача във всички шампионати, които африканецът изигра.

Вече беше оповестено от Сампдория, че Коли се причислява към Бешикташ с непрекъснат контракт на стойност от почти 2,5 милиона евро. 30-годишният гамбиец е най-новият състезател от Серия “А ”, преминаващ в тим от Суперлига на Турция единствено ден след потвърждаването на прекосяването на Николо Дзаниоло в Галатасарай.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР