Самоубийството на шофьора напомня развитието на един терористичен акт, но

...
Самоубийството на шофьора напомня развитието на един терористичен акт, но
Коментари Харесай

Самоубийството на шофьора напомня развитието на един терористичен акт, смята проф. Чуков

Самоубийството на водача припомня развиването на един терористичен акт, само че към момента нищо изрично не може да се каже. Това сподели арабистът проф. Владимир Чуков Първоначално наподобява, че случаят в Мюнстер е акт, изработен преднамерено, сподели още за „ Фокус “ арабистът Чуков във връзка случая в немския град Мюнстер, при който камион се вряза в група пешеходци.

„ Рано е да се кажe какво е наличието на този акт и дали става въпрос за тероризъм. Трябва да изчакаме да забележим повече детайлности от проверяващите органи “, сподели проф. Чуков.

Той напомни, че е имало сходен случай в Ню Йорк с пийнал шьофор, който е предиздвикал обществеността и органите на реда да считат случая за терористичен акт, а след това се е оказало, че не е по този начин.

Проф. Чуков означи, че терористични актове с камион е имало в Ница и Барселона. „ За страдание можем да разсъждаваме по подобен вид. Видяхме, че са нужни най-малко 10 или 15 часа, до момента в който бъде открито кой е водачът, по какъв начин се е сдобил с камиона и какви са събитията. Твърде доста елементи има, които би трябвало да се появят в допълнение, с цел да можем да бъдем сигурни дали става въпрос за тероризъм или не “, съобщи проф. Чуков и уточни, че терористичен акт може да бъде един от вероятните разновидности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР