Самоубийството на пилот е единственото обяснение“, което обяснява какво се

...
Самоубийството на пилот е единственото обяснение“, което обяснява какво се
Коментари Харесай

Мистерия MH370: Осъдителната присъда на авиационния експерт за изчезването на самолета

Самоубийството на водач е „ единственото пояснение “, което изяснява какво се е случило с изчезналия полет MH370, съгласно авиационен специалист.

Днес се навършва цялостно десетилетие, откогато десетки фамилии за последно са видели 227-те пасажери и 12-те членове на екипажа живи. Боинг 777 на Малайзийските авиолинии изчезна на път от Куала Лумпур в Малайзия до Пекин в Китай и макар огромното търсене, струващо десетки милиони паунда, в никакъв случай не е открита диря от самолета - с изключение на дребни фрагменти от фюзелажа.

В резултат на това родственици и другари на тези на борда в никакъв случай не са съумели да се сбогуват вярно или да скърбят, несигурни за ориста си. През годините се разискват няколко теории за случилото се. Сега специалистът Бевърли Боден, началник на отдела за авиация, туризъм, финанси и маркетинг в Международното бизнес учебно заведение на университета Тийсайд, споделя, че остава единствено една жизнеспособна алтернатива - водачът Захари Ахмад Шах, на 52 година, съзнателно е потопил самолета в морето.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР