Самоубийството на журналиста Марио Трифонов, което потресе тази седмица София,

...
Самоубийството на журналиста Марио Трифонов, което потресе тази седмица София,
Коментари Харесай

1 самоубийство пита продадена ли е тв на Барбукови? - slava.bg


Самоубийството на журналиста Марио Трифонов, което потресе тази седмица София, сложи доста значими въпроси. Един от тях е за известното още от лятото в хайсредите и медийната гидия грозно отношение, което получи страдалецът при отпадането си от борда на малкия екран на олигарсите Барбукови.

Това се написа или се загатва от доста постове на някогашни фрагменти на медията или близки на отишлия си без време човек, до момента в който някои настояват, че неговият случай бил най-отчаян, само че надалеч не единствен с неоправени сметки. Няма по какъв начин към този момент да го питаме правилно ли е, че с изключение на другото, са останали непогасени негови заплати?

Ако е по този начин би било извънредно, тъй като свестният, добър и образован създател освен на прозаичност, само че и на лирика по този начин и не можа да си откри нова работа в идващите месеци сред края на ИнЛайф тв и на житейския си път. И това не беше загадка за никого. Както и фактът, че той беше напълно самичък на света. Според всемирски източници обявеното преименуване на кабелната тв, в която той работеше, на Българе - по името на ансамбъла - не значело наложително, че тя е продадена, още повече много хора в екипа останаха на пост. Което в действителност не би било опрощение, в случай че към индивида не са изпълнени уговорките.

В редакцията се получиха и други сигнали в тази връзка. Сякаш тъжната история със Стандарт, където сътрудници даже правосъдно победиха издателите, само че в никакъв случай няма да могжат да си приберат заработеното не е задоволително отблъскващ образец. Всичко това звучи необичайно на фона на няколкото поста във Facebook на Весела Барбукова и почернената нейна другояче цветна фотография, която последно пуска...Но да се върнем на договорката. Защо ли има подозрения, които може да са оправдани, може и да не са? Ами, тъй като всичко е осъществено в кръга на Цветан Цветанов и неговите другари тъкмо сега, в който той беше дефинитивно отхвърлен от ГЕРБ.

Повече от необичайно е от кое място един отбор би имал многоцифрени суми за сходна инвестиция - то не е единствено придобиване на марка, само че и нови декори на студия, техника, екипи. А описът на главните спонсори на канала, които се популяризират там по един много стар и несвойствен за професионалните тв в 21-ви век метод, е задоволителен, с цел да очертае приятелския кръг към някогашния втори в ръководещата партия. Напомняме, че заварката, с изключение на Цветанов, е и кметът на Земен, който е татко на госпожа Барбукова.

Откакто той смени партийната си принадлежност и прескочи в ГЕРБ откъм крилото на първия зам. на Борисов преди няколко години, внезапно към дребния град потекоха много милиони, част от които с забележими резултати. По случайност регионален шеф по същото време беше обща другарка на Цветанов и Барбукови, чиято оставка бе поискана и получена персонално от премиера. Още една диря по този път е фактът, че на персоналната страница на Барбукова в обществената мрежа тя се е записала като "SEO ", не Съд на Европейските общности, което несъмнено е желала да възпроизведе и е вярното, на медия.
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР