Самото включване на Николова започва именно с влизането на Рашков

...
Самото включване на Николова започва именно с влизането на Рашков
Коментари Харесай

Ива Николова от Пик подгони Бойко Рашков пред ресторант в София

Самото включване на Николова стартира точно с влизането на Рашков в автомобила му, а тя го изпраща с думите " Лееко, бе ", след което споделя " Хванахме го ". Малко по-късно журналистката влиза в ресторанта и отива при хората, с които, съгласно нея, той е бил преди този момент. Тя разменя няколко думи с тях, след което им споделя " Нахалство е в работно време да пиете с министри. Ако сте магистрати - още повече. То за това ни е на този хал правораздаването ".

" Рашков бега с първа галактическа оттука. Извика си незабавно колата, откакто разбра, че сме тук ", споделя още Николова и прецизира, че ресторантът е на ул. " Пиротска " и " Вашингтон ". 

" Работно време е, часът е 2 без 4 минути  - 13,55. Бойко Рашков се подвизаваше в кръчмата " Сердика " ден преди да бъде намерено 47-мото национално заседание, отхвърли да отговори на въпроса какво прави вътре и мисля, че това е задоволително доказателство за заниманието на господин Рашков и за независимостта на българската правосъдна власт. Тези персони излъгаха, че не са били с Бойко Рашков. Ще ги разпознаем кои са. Да видите с какво се занимава вътрешния министър с нездравия искра в очите, който много по този начин... нали знаете човек като е доста пийнал пъклен се пробва да върви по права линия. По това най-лесно можеш да го разпознаеш ", приключва включването си Николова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР