Самото мислене за ужасна болест или неизлечим вирус предизвиква потръпване.

...
Самото мислене за ужасна болест или неизлечим вирус предизвиква потръпване.
Коментари Харесай

5 апокалипс сериала, които можете да гледате, докато сте в изолация

Самото мислене за ужасна болест или неизцерим вирус провокира треперене. Но хората са специфични същества, всичко, което ги кара да се опасяват, им е доста забавно. В това отношение човечеството върви по пътя на знанието, гледайки телевизионни сериали за вируси и епидемии.

Можем единствено да си пожелаем бързо решение на казуса с новия ковид, а епидемиите да ги гледаме единствено на домашния или кино екран.

За да не скучаете по време на изключителното състояние в страната, можете да започнете да гледате тези апокалиптични сериали, с цел да видите, че нещата в действителността в действителност не са толкоз страшни.

ВИРУС /HELIX/

Сериалът наблюдава работата на доктор Алън Фарагут (Били Кембъл) и неговия екип от чиновници на Центъра за надзор и предварителна защита на заразните заболявания.

Учените са изпратени в арктически частен проучвателен център – „ Арктик Био Системс “, с цел да проучат незнаен вирус.

Вече на място, на Фарагут и екипът му се постанова да се борят освен с незнайния патоген, само че и с локалните учени, които не желаят да разкрият произхода на вируса или най-малко изходната точка на нерегламентираните си проучвания.

Нещата се утежняват в допълнение, когато братът на Алън Питър – един от първите инфектирани откриватели – бяга от изолатора, а екипът стартира да осъзнава, че вирусът освен дава суперсила, само че препрограмира мозъка на жертвите си, с цел да ги трансформира в машина за съвършено заразяване.

ВАМПИРСКИ ВОЙНИ /V-WARS/

Поради световното стопляне и топенето на ледниците, античен мощно инфектиран вирус бива разтопен и плъзва по земята.

Д-р Лутър Суон /в ролята прелестния Иън Съмърхолдър от „ Дневниците на вампира “/ навлиза в свят на ужаси, когато мистериозна болест трансформира най-хубавия му другар Майкъл Файн в гибелен див звяр, който се храни с хора.

Болестта се популяризира и от ден на ден хора се трансформират, а обществото построява лагери, с цел да отбрани елементарните хора от възходящия брой вампири.

Д-р Суон се бори с времето, с цел да разбере какво се случва, до момента в който Файн се трансформира в всесилен лидер на вампирите.

ДЪЖДЪТ /THE RAIN/

„ Дъждът “ е още един образец за опитите на Netflix да уголемява сферите си на въздействие със сериали, които не приказват британски. В случая епизодите са датска продукция.

Постапокалиптичният сериал споделя за гибелен вирус, пренесен от дъжд, който заличава живота в съвсем цяла Скандинавия.

Симон и Расмус са датски деца, които намират леговище в бункер. Шест години по-късно те потеглят да търсят татко си – академик, който ги е оставил в бункера, само че по този начин и не се е върнал за тях.

По пътя те се причисляват към група от други млади оживели и дружно потеглят из Дания и Швеция, търсейки безвредно място и бащата, кадърен да им даде значими отговори и информация за лекуването на вируса.

12 МАЙМУНИ /12 MONKEYS/

Бъдещето е история! Вирус, краят на човечеството такова, каквото го познаваме, и в дъното на всичко – „ маймуни ”.

Не, това не е съживен франчайз „ Планетата на маймуните ”, а подготвяната от SyFy сериализирана версия на фантастичната класика на Тери Гилиъм „ 12 маймуни “.

Затворникът Джеймс Коул е изпратен от 2043 в 2015 година, с цел да разобличи терористичната организация „ 12 маймуни “, която се счита за виновна за първичното стартиране на вируса.

МЕДИЦИНСКО РАЗСЛЕДВАНЕ /MEDICAL INVESTIGATION/

Смъртоносните болести избухват ненадейно и се разгръщат като тънка невидима нишка, която е пагубна за мнозина.

Отрядът от медицински следователи към Националния институт по опазване на здравето, отпред с Д-р Стивън Конър , е изправен пред нелеката и рискова задача да предотврати смъртоносните болести из цялата страна.

Само че здравната обстановка е единствено едната страна на казуса, защото те също би трябвало да запазят надзор над създалата се обстановка и да предотвратят настъпващата всеобща суматоха.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР