Самотно живеещ безработен мъж от мездренското село Игнатица се е

...
Самотно живеещ безработен мъж от мездренското село Игнатица се е
Коментари Харесай

Мъж се обеси, дължал 1000 лв. за телефон

Самотно живеещ незает мъж от мездренското село Игнатица се е обесил, написа MediaNews. Безжизненото тяло на 58-годишния Радослав Ангелов е намерено нощес малко след 19:00 часа в двора на родния му дом в местността "Султанкин рът " от кмета на селото Иво Костов, който незабавно се обадил в полицията.

Пристигналите на място криминалисти не са открили следи от принуждение по натрупа и установили, че става дума за самоубийство. Допреди година Радослав живеел дружно с татко си, който преди време работел като миньор и се издържали от неговата пенсия. След като татко му умрял, останал без средства за прехранване. Кметът Иво Костов няколко пъти се опитвал да му откри работа, даже го уредил посредством свои другари предприемачи да стартира в Мездра и Зверино, само че изпадналият в последна потребност мъж се отказвал в последния миг - твърдял, че няма да се оправи, защото към този момент не бил първа младост.

Преди няколко дни получил уведомление от телекомуникационна компания, на която бил клиент, че дължи повече от 1000 лева за телефон. Радослав се уплашил, че ще му вземат и дребното, с което разполага - бащината къща, и декларирал неколкократно пред свои познати, че ще постави завършек на живота си.

В късния следобяд през вчерашния ден кметът на Игнатица схванал, че нещо не е наред, защото Радослав не си вдигал телефона. Привечер отишъл до дома му и го намерил обесен под заслон за дърва в двора на къщата. Тялото на 58-годишния мъж е превозено за аутопсия в правосъдна медицина. Той ще бъде заровен в родното си село.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР