Самотна майка успява да натрупа цяло състояние от преобразуването на

...
Самотна майка успява да натрупа цяло състояние от преобразуването на
Коментари Харесай

Луксозна къща само на ... 19 кв.м

Самотна майка съумява да натрупа цяло положение от преобразуването на мини къщи в първокласни домове. С бизнеса се захваща откакто и последното ѝ дете отива да учи в лицей. Тогава Мишел Бойл взема решение да промени радикално метода си на живот. " Никога в живота си не бях толкоз финансово постоянна колкото съм сега. През 2014 година нямах нито стотинка в банката, а в този момент имам два бизнеса. Мисля, че това е голяма смяна за толкоз къс интервал от време " разяснява Мишел.

Тя споделя, че първата си къща, в която към момента живее, е построила без никакви разноски. Само една четвърт от вложенията в строителство идват от нея, останалото идва от 24 спонсора, които дамата намира персонално.

Някой ѝ дава строителни материали, останали му откакто си направил ремонт, различен пък ѝ заема остарели ненужни дъски. Мишел обаче работи напълно сама и сама прави всички строителни действия. " Това беше същински предизвикателство, само че бях решена да дам всичко от себе си и резултатът в действителност си заслужаваше ", разяснява Бойл.

В своите 19 кв.м. Мишел има легло, килер, баня, столова с хол и кухненски бокс, в който тя подготвя няколко степенно меню за вечеря.

Няколко години, откакто прави дома на мечите си, американката взема решение да приложи строителния си опит и да построи още няколко сходни мини вили, само че с друг дизайн. Техният брой е 7, като 4 от тях отдава чартърен.
 Луксозна къща единствено на... 19 кв.м

 Луксозна къща единствено на... 19 кв.м

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР