Самотна майка от Блекбърн сподели своята борба, че трябва да

...
Самотна майка от Блекбърн сподели своята борба, че трябва да
Коментари Харесай

Майка е принудена да яде остатъците от сина си, тъй като не може да си позволи да се изхранва в отпуск по майчинство

Самотна майка от Блекбърн показа своята битка, че би трябвало да яде остатъците от сина си, защото не може да си разреши да се храни тъй като заплатата й по майчинство не покрива сметките.

33-годишната майка, която работи в склад в Източен Ланкашир, сега е в отпуск по майчинство, откакто посрещна второто си дете предходната година. Тя също има тригодишен наследник и призна, че постоянно яде остатъците от него, тъй като не може да си разреши да купи задоволително храна за себе си.

Тя изиска да остане анонимна и изрази възприятие за виновност всякога трябваше да употребява хранителната банка на Блекбърн, вярвайки, че има други по-зле от нея.

„ Никога не съм работила; откогато получих първата си работа като сервитьорка, когато бях на 15, постоянно съм имаше работа на цялостен работен ден ", сподели майката пред LancsLive. „ Ходих до хранителната банка няколко пъти, само че се усещам зле, тъй като си мисля, че „ не би трябвало да съм в тази обстановка “. сумата, която работодателите могат законно да платят – предла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР