Самотен родител от години отглежда сам своята дъщеря. От почти

...
Самотен родител от години отглежда сам своята дъщеря. От почти
Коментари Харесай

Самотен баща живее от 2 години във фургон с детето си

Самотен родител от години отглежда самичък своята щерка. От съвсем две години обаче двамата живеят във фургон, откакто пожар изпепелява дома им в кочериновското село Боровец.



Домът на Бисер Годев и неговата щерка изгаря до основи при започване на 2022 година. Пламъците за минути гълтам цялата мебелировка и спомените на фамилията. Днес, съвсем две години след нещастието, двамата не престават да живеят във двустайния фургон, обезпечен от донори.

За да устоя фамилията, Бисер работи в завод за пелети. 11-годишната му щерка Валя учи в близкия град Кочериново.

" Сутрин аз я адресирам към 7 без 15, ходя на работа, Вечер се прибирам към четири и половина. Сготвим нещо, она дожда и по този начин ", споделя пред Българска национална телевизия Бисер Годев.

Вечер двамата си разпределят фамилните отговорности. Бисер готви, а Валя оказва помощ за домакинската работа. Бисер споделя, че на никое място няма елементарно, само че човек не трябва да хленчи, а да се радва на всеки ден, изпълнен с обич.

" Справяме се и с парите, и с другите неща. Работим, изкарваме... ще се оправим. Важното е с нея да сме добре, да се обичаме, да се почитаме и повечко да ме слуша! "

За да зарадва Валя, за коледно-новогодишните празници Бисер основава празнична атмосфера към фургона. За празниците Валя си пожелава да има сняг, а Бисер си пожелава единствено да е здрав, с цел да продължава да работи и двамата с Валя да се обичат както до момента.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР