Самотен и депресиран баща запали апартамента си. Три от четирите

...
Самотен и депресиран баща запали апартамента си. Три от четирите
Коментари Харесай

Трагедия! Депресиран баща подпали децата си

Самотен и депресиран татко възпламени жилището си. Три от четирите му деца починаха, заяви „ Кориере каузи Сера “. Мъжът също е открит мъртъв. Трагедията се е разиграла в северния италиански град Комо.

Според проверяващите дейностите на 49-годишния мъж от марокански генезис са умишлени. В жилището на последния етаж на жилищна постройка са открити запалителни материали.

Три от четирите деца са умряли, а четвъртото е настанено в болница с заплаха за живота. Съседи са подали сигнал в пожарната и към мястото са били изпратени пожарникари, както и полицейски екипи. Въпреки напъните на медиците три от децата са изгубили живота си.

Агенция АНСА, базирайки се на източници от следствието, също написа, че пожарът е тенденциозен. Мъжът неотдавна е изгубил работата си, а брачната половинка му е била в лечебно заведение поради душевен проблеми. Взел е решение да се самоубие, както и да отнеме живота на децата си.

Семейството е било под зоркия взор на обществените служби. Бащата се е страхувал, че обществените ще вземат децата му. Трагедията шокира Италия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР