Самотата е ценно време от живота ви, в което може

...
Самотата е ценно време от живота ви, в което може
Коментари Харесай

6 причини, поради които самотата е по-добър вариант пред връзка с неподходящ човек

Самотата е скъпо време от живота ви, в което може да научите доста за себе си. Нещо повече, това е интервалът, в който може да се фокусирате върху постигането на задачите си.

Що се отнася до връзките, от време на време те ни изтощават и лишават цялото ни време и сила, изключително когато са едностранни. За тангото са нужни двама, както и за стабилната връзка.
 Признаците, че сте с несъответствуващ човек Признаците, че сте с несъответствуващ човек
Много хора остават във връзки с несъответствуващи хора и са подготвени да положат всички вероятни старания, макар че връзката беше обречена на прочие..

Ако и двамата сътрудници не поставят идентични старания за развиване на връзките им, тогава бъдещето им като двойка е обречено на неуспех.

Наистина боли, когато осъзнаете, че връзката ви върви в неверна посока. Но от време на време самотата е по-добрият вид, пред това да пропилявате време и сила поради несъответствуващия човек. 

1. Самотата дава независимост

Да заседнете по отношение на някой, който не ви зачита като персона и лимитира свободата ви, е извънредно незаслужено. Ето за какво в тази ситуация да останете сами е по-доброто решение.

За страдание прекалено много хора се опасяват от самотата и избират токсични връзки пред нея.
 Ето по какъв начин да си намерите сътрудник в 4 лесни стъпки Ето по какъв начин да си намерите сътрудник в 4 лесни стъпки
През 1962 година двама учени създадоха любовна формула, която събра доста сполучливи двойки. Формулата бе попълнена от трети академик, спечелил...

2. Не е нужно да угаждате на никого, с изключение на на себе си

В мозъка ви няма непрекъснато да се въртят мисли дали не сте засегнали колегата си с дума или постъпка. Постоянното обслужване на нечии потребности може да бъде безусловно изтощително, изключително в случай че не получавате същото от индивида против вас.

3. Самотният живот е благополучен живот

Всеки заслужава да бъде обичан. Ако една връзка не може да ви даде това чувство, тогава евентуално не би трябвало да ѝ посвещавате част от живота си.

Може би връзката, в която би трябвало да инвестирате силата си, е връзката със себе си. Оставайки сами ще разполагате с задоволително време да преоцените целите си.
 7 типа сътрудници, с които е по-добре да не стартирате връзка (част II) 7 типа сътрудници, с които е по-добре да не стартирате връзка (част II)
Ако не сте усетили характера на индивида до вас, не сте разпознали всички привички и скрити елементи „ от килера “, то още дълго в...

4. Самотата ще ви накара да заобичате себе си

Почти всички връзки наподобяват съвършено първоначално. Но откакто сътрудникът стартира да ви приема за даденост, визиите ви за идеалната връзка рухват.

Самотата ще ви даде късмет да опознаете себе си, да откриете свои неподозирани качества и да се влюбите в себе си, до момента в който не се появи някой, който да ви обича безусловно.

5. Ще осъзнаете, че животът е извънредно къс, с цел да го живеете с непозната драма

Вместо това се занимавайте със личната си драма. Вашата стойност не би трябвало да се дефинира от наличието на някой различен в живота ви. 
 7 типа сътрудници, с които е по-добре да не стартирате връзка (част I) 7 типа сътрудници, с които е по-добре да не стартирате връзка (част I)
Емоционалното привличане не е причина да дадете на сърцето си зелна светлина, даже в случай че сътрудникът ви наподобява като същинско знамение. ...

Освен това животът е прекомерно къс, с цел да прекарвате време с хора, които не виждат хубостта във вас.

6. Ще разберете същинската си стойност

Ако сте имали едностранна и нездравословна връзка, тогава сигурно знаете по какъв начин неверните връзки нараняват самочувствието ви и ви карат да се чувствате безполезни.

Връзката, в която би трябвало да инвестирате най-вече, е връзката със себе си. Вашето благоденствие би трябвало да е ваш главен приоритет. Дори от време на време това да значи проявяването на нарцисизъм.

И когато се научите да обичате себе си, точният човек ще се появи в живота ви.  

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР