Саморазправата заради паркирането застигна и една от най-обичаните части на

...
Саморазправата заради паркирането застигна и една от най-обичаните части на
Коментари Харесай

Геройство в Капана! Посегнаха на всички паркирани коли СНИМКИ

Саморазправата поради паркирането застигна и една от най-обичаните елементи на Пловдив - " Капана ", ситуиран в сърцето на града.

Пловдивчанка заяви, че тази заран " безусловно всички " коли в креативния квартал са осъмнали с вдигнати чистачки и прибрани огледала.

Оказва се, че някои чистачки даже са откраднати, а по този начин доста пловдивчани са затруднени за употребяват машините си - през днешния ден над града се лее сериозен дъжд.

За случая сигнализира Росица А. в обществената мрежа Фейсбук. Потърпевшите се пробват да намерят злосторника, търсейки информация и фрагменти от камери в региона.

" Започва и ревизиране на камерите на заведенията и хотелите в региона ", написа тя. Като приканва всеки, който има информация за за станалото, да заяви.

Вижте цялата ѝ обява:

" Капана осъмна с вдигнати чистачки! През нощта против 08.01. някой “герой ” е вдигнал чистачките на безусловно всички коли в " Капана " и им е прибрал огледалата. По-големият проблем е, че е откраднал част от чистачките и предвид на проливния дъжд доста хора не могат да отидат на работа или да заведат децата си на училище/градина.
Ако някой има някаква информация, апелирам, да написа под поста. Започва и ревизиране на камерите на заведенията и хотелите в региона. "

 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР