Самопровъзгласилият се за женкар Джером от Спрингвил (Алабама, САЩ), който

...
Самопровъзгласилият се за женкар Джером от Спрингвил (Алабама, САЩ), който
Коментари Харесай

Мъж, който живее с 4 съпруги: Само така мога да спра да изневерявам

Самопровъзгласилият се за коцкар Джером от Спрингвил (Алабама, САЩ), който е напът да се ожени за петата си брачна половинка, изясни, че решението му да живее с четири представителки на нежния пол под един покрив е единственият метод да укроти вътрешните си демони и да не изневерява. Още от тийнейджърските си години мъжът се пробва да пребори изкушението да бъде с повече от една жена и да остане правилен, само че в последна сметка осъзнава, че да бъде единствено с едно момиче няма да го удовлетворява в никакъв случай.

С течение на времето схваща прочувствените вреди, които нанася на своите партньорки, на които непрекъснато е изневерявал, скачайки от една връзка в друга.

Вече като възрастен, който е приел, че е полигамен, той взема решение, че единственото решение да спре да кръшка е да заживее с няколко съпруги.

Всеки уикенд ходех на проучвания в медицинския център, тъй като непрекъснато си сменях партньорките. Имам възприятието, че няма жена, която да задоволи всичките ми стремежи, признава Джером в епизод от предаването „ Любовта не съди “.

Преди пет години той се среща с Джасмин, която разказва като любовта на живота си и първата, за която се дами. Но изневерите му не престават, до момента в който в един ден двамата не вземат решение да изградят „ полигамна конструкция “ на връзката си, защото съгласно тях това е единственият метод да останат дружно

Джасмин, която е бисексуална, счита, че сходен вид връзки ще се впишат идеално и във връзка с нейните персонални потребности. Във връзката си Джером и Джасмин са открили политика, съгласно която изборът на идната жена ще бъде в прерогативите на Джасмин, а не на Джером.

Така в фамилията им влиза втората брачна половинка – Дежа, след нея и третата – Бейби Джасмин. Четвъртата е някогашна другарка на Джером, която в началото е била наета при тях да работи като гримьорка, само че след това става част от самобитния им харем.

Сега огромното семейство се готви да посрещне и петата брачна половинка – Катара.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР