Самообявилата се за сексбомба Анита Мейзер се ожали в мрежата

...
Самообявилата се за сексбомба Анита Мейзер се ожали в мрежата
Коментари Харесай

Анита Мейзер се ожали, превърнала се в секс мишена

Самообявилата се за сексбомба Анита Мейзер се ожали в мрежата от обожатели, които не стопират да й пишат. Тя пусна много дълъг пост, в който намерено изяснява, че е станала секс цел на доста мъже. 

Оказва се, че Анита не стопира да получава персонални известия във Facebook и Инстаграм от мъже, които имат полови планове към нея. Тя желала това да се случва очевидно на стената й и обожателите й не да се крият, а да се излагат пред всички.

" Пълните ми месинджъра с глупави изцепки и в случай че ви препречвам да знаете за какво ще го направя. Ще препречвам също по този начин и пасивни “приятели ”, с цел да освободя място на някои, който ще има отношение към моя труд да споделям видеа и всевъзможни други неща от моето всекидневие и живот ", разгневи се едрогърдата брюнетка със съмнителна секси известност. 

" Не диря интимна връзка, а и даже да се появи в миналото такава, не по този метод. Моля, не ми пишете на персонални нищо, което не е персонално, загадка или бизнес оферта. Скрити написани неща не ми трябват тук ", добавя Анита, която по всичко проличава, че не е подготвена за нова връзка, написа Телеграф.

Припомняме, че Мейзър беше обвинена за непредумишлено ликвидиране на интимния си сътрудник Николай. По време на секс двамата прекрачили границата и употребявали свински опашки, а той се задушава и умира. Тя излежа прекомерно къса присъда и след освобождението си отпраши за Америка, където се е позиционирала и няма желание да се връща в България. 

Един от най-скандалните и известни случаи с менте миски е именно този на Анита Мейзер. Без да е взела участие в състезанието " Мисис България ", без даже да е изпращала кандидатурата си на предварителния кастинг за финала, Мейзер се прогласи за най-красивата и почтена омъжена жена у нас. Така варненката се снабди с менте купата " Мисис България “ и за съзвучие добави Свят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР