„Самообвинението не спира. Има дни, в които се чувствам добре.

...
„Самообвинението не спира. Има дни, в които се чувствам добре.
Коментари Харесай

Дивна: Още имам паник атаки след катастрофата

„ Самообвинението не стопира. Има дни, в които се усещам добре. Има дни, в които към момента получавам паник офанзиви, посред огромно придвижване, огромен трафик”, разяснява следствията от злополуката Дивна в изявление пред Нова телевизия. Преди близо три години певицата кара колата, излязла отвън пътя Русе-София поради превишена скорост.

При конфликта пострада най-близката й другарка - моделът Кристин Илиева, която претърпя голям брой интервенции у нас и в чужбина, с цел да може още веднъж да върви. След последната паник офанзива Дивна не могла да се успокои цялостен час. Певицата споделя, че случая доста я е трансформирал. Събитието тя дефинира като най-значимото и счита, че е трансформирал мирогледа й. Това, което не може да си елементарни, е болката, която всички –и фамилията на Дивна, и това на Кристин са претърпели.

„ Лекува ме да видя Криси цялостна с живот, сияеща. Тя и тогава, а и в този момент, продължава да бъде моя пътеводен знак, който ми демонстрира какво е да се бориш за живота, да го обичаш и да го живееш. Отношенията ни са доста здравословни. Приятелството ни продължава, считам, че сме свързани на едно духовно ниво”, съобщи още Дивна.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР