Самоличността на неуловимия художник на графити Банкси е обект на

...
Самоличността на неуловимия художник на графити Банкси е обект на
Коментари Харесай

Самоличността на Банкси скоро може да бъде разкрита - всичко, което знаем преди забележителното съдебно дело

Самоличността на неуловимия художник на графити Банкси е обект на доста спекулации от години - и може да бъде доказана след броени дни.

Много улики сочат към Робин Гънингам от Бристол, в това число фотография, която го демонстрира по какъв начин работи върху известно произведение в Кингстън, Ямайка, през 2004 година Анонимният художник е обект на правосъдно дело против Върховния съд за клюка, като се схваща, че казусът може да го разобличи.

Негов съответник е компанията на художника Pest Control Ltd, която продава творбите му. 56-годишният Андрю Галахър пое делото против известния художник на графити. Гънингам наподобява е живял на същите места по времето, когато някои творби на изкуството се появяват. През 1998 година той живееше в Истън, Бристол, когато се появи знакът Mild Mild West - изобразяващ плюшена мечка с Молотов.

Две години по-късно неговите творби на изкуството се появиха в Лондон, до момента в който той живееше в апартамент в Хакни. Но неговият някогашен съквартирант и другар Люк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР