„Самоличността на мъжа, за когото се твърди, че е получил

...
„Самоличността на мъжа, за когото се твърди, че е получил
Коментари Харесай

Разбра се кой е любовникът, получил 1 милион лева от банкерката Невена Й. ВИДЕО

„ Самоличността на мъжа, за който се твърди, че е получил близо 1 милион лв. от банкова служителка, е открита. Предстои да се потвърди дали той в действителност е съизвършител в престъплението”. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България” окръжният прокурор на Варна Красимир Конов.

„ Предвиденото наказването за служителката е затвор за 10 години или повече. Служителката е арестувана за период до 72 часа. Ще бъде решено дали тя ще бъде арестувана за постоянно”, разясни Конов. Той добави, че засегнатите хора са към 30.

Извънредно и първо в БЛИЦ! Грандиозна банкова машинация във Варна ВИДЕО

Във вторник 38-годишната специалистка Невена Й. беше задържана за източване на 1 милион лв. от сметки на клиенти. Сигнал за действието е подаден от финансовата институция, оповестиха от прокуратурата.

Средствата са били превеждани на мъж от Монтана, с който банковата служителка се срещнала в интернет. За трите години виртуална връзка Невена Й. изпращала с пратки по куриерска компания присвоените средства. Освен тях тя и татко й изтеглили заеми, които също били изпратени на мъжа, както и средствата от влоговете на двамата й родители. Първите средства, които изпратила на своя виртуален другар, били персонални.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР