„Самолети няма да има, не са ни и нужни. Прекрачена

...
„Самолети няма да има, не са ни и нужни. Прекрачена
Коментари Харесай

Стойчев: Прекрачена е сериозна граница между Радев и ГЕРБ

„ Самолети няма да има, не са ни и нужни. Прекрачена е сериозна граница. Това е началото на един опит за оклеветяване на президента ", разяснява социологът Кънчо Стойчев в изявление за "бТВ " във връзка нападките на ръководителя на ГЕРБ Цветан Цветанов, отправени към президента Румен Радев.

Според Стойчев няма неприятно политическите сили да спорят, само че в тази ситуация става дума за нещо безпричинно и недоказано.

По думите му тематиката за „ фамилните полезности е персонална офанзива, която няма общо с това дали да се закупуват, или не нови самолети.

„ Конфликтът е за персоналното сриване на Радев. Не е да има ли или да няма самолети”, добави Стойчев.

„ Аз бих се тормозил на мястото на Цветанов да диспутирам в тази сфера за закупуването на нови самолети за военната ни авиация отрито с потвърден, дълготраен специалист като президента”, сподели другият събеседник в студиото Бранимир Ботев.

Бранимир Ботев, който е шеф на Европейския институт за тактики и разбори, уточни, че последните изявления на Цветанов излизат отвън партийното.

„ Тук е надхвърлена мярата, само че това не е виждане на самия Борисов “, разяснява Ботев, като добави, че надали сега приоритет са изтребителите за българската войска.

Коалицията, която ни ръководи, е единствената допустима съгласно Стойчев.

В момента има едно обичайно доверие към държавното управление от страна на хората, счита още социологът.

А във връзка последните поръчки на Слави Трифонов да стане част от политическата картина в страната Стойчев посочи, че това няма да бъде поръчител за по-добро ръководство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР