Самолетът, превозващ Майли Сайръс до Парагвай, беше принуден да кацне

...
Самолетът, превозващ Майли Сайръс до Парагвай, беше принуден да кацне
Коментари Харесай

Самолетът на Майли Сайръс каца аварийно, след като бе ударен от мълния

Самолетът, пренасящ Майли Сайръс до Парагвай, беше заставен да кацне спешно, откакто попадна в мощна стихия.

Майли Сайръс не изнесе концерт на фестивала Asuncióno в сряда, 23 март, както беше планувано. 29-годишната певица анулира концерта си, откакто самолетът ѝ бе ударен от гръмотевица по време на полет до Асунсион, столицата на Парагвай.

Американската музикантка разкри новината в профила си в Инстаграм. " На моите почитатели и на всички, които се тормозиха, откакто научиха за полета ми до Асунсион: Самолетът ни попадна в мощна стихия и беше ударен от гръмотевица. Моята група, екипажът, приятелите и фамилията ми, които бяха на борда с мен, са в сигурност след спешното кацане. За страдание не успяхме да летим до Парагвай. Обичам ви ", написа тя.

В допълнение към думите си певицата и авторка на песни показа вцепеняващ видеоклип на прозореца , на който се вижда светкавицата, както и фотография на удара на мълнията върху корпуса на самолета.
                 

Столицата на Парагвай бе наранена от тежки наводнения. Официалният акаунт на фестивала в Twitter разгласи, че първият ден от събитието е анулиран заради метеорологичните условия. Следващият концерт на Майли Сайръс е плануван за 26 март на фестивала Lollapalooza в Сао Пауло, Бразилия.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР