Самолетът на американското правителство, на борда на на който се

...
Самолетът на американското правителство, на борда на на който се
Коментари Харесай

Самолетът с Нанси Пелоси кацна в Тайван

Самолетът на американското държавно управление, на борда на на който се предполагаше, че се намира ръководителят на Камарата на представителите на Съединени американски щати кацна в Тайван на летище Сонгшан. Транслацията е излъчена от телевизионния канал CTITV.

Тя слезе по стълбата на самолета.

Политикът означи, че визитата й не опонира на позицията на американските управляващи.

" Нашето посещаване е образец за едно от няколкото пътувания на делегации на Конгреса до Тайван и по никакъв метод не опонира на дългогодишната политика на Съединени американски щати, учредена на Закона за връзките с Тайван от 1979 година, на Съвместните официални съобщения на Съединени американски щати и Китай. Съединени американски щати не престават да се опълчват на едностранните старания за смяна на статуквото ", съобщи политикът.

Пекин изрази митинга си поради визитата на Пелоси, отбелязвайки, че пътуването й е повлияло съществено на политическата основа на връзките сред Китай и Съединени американски щати.

На фона на това Народноосвободителната войска на Китай разгласи, че ще организира учения в региона на острова: те ще продължат от 4...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР