Самолетът Embraer Legacy 600 на Евгений Пригожин, който се разби

...
Самолетът Embraer Legacy 600 на Евгений Пригожин, който се разби
Коментари Харесай

Стюардеса от самолета на Пригожин със страховит разказ за фаталния полет

Самолетът Embraer Legacy 600 на Евгений Пригожин, който се разруши над Тверска област на 23 август, бил изпратен за " временен и неразбираем ремонт " преди полета.

Според Телеграм канал, който се счита за непосредствен до една от " кулите " на Кремъл, стюардесата Кристина Распопова разказала на околните си за неразбираеми операции със самолета. Тя също почина в самолетна злополука, написа УНИАН.

" Стюардесата на разрушилия се аероплан е сестра на заместник-прокурора на един от градовете на Челябинска област. Той изясни, че Кристина Распопова е отлетяла за Москва преди няколко дни, където е чакала полет за Санкт Петербург. В сряда те се обадили и дамата сподели, че екипът чака значимо позвъняване, те споделят, летите „ през днешния ден или на следващия ден “. Освен това, съгласно стюардесата, самолетът е бил на ремонт преди заминаването “.

Източникът също оповестява, че самолетът на Пригожин е прелетял над Тверска област във високото въздушно пространство. Той обаче не бил по отношение на локалния център за ръководство на задачата.

" Ръководителят на отдела научи за изключителната обстановка едвам когато Министерството на изключителните обстановки дойде на мястото и " от земята " удостовери откриването на злополуката. Джетът не се свързал с тверските служби по никакъв метод и не дал никакви сигнали, целият надзор идвал от Москва “, споделят източниците.

Според Flightradar24, услуга за следене на цивилен самолети, самолетът се е „ снишил внезапно “.

„ След като се изравни на височина от 28 хиляди фута (около 8,5 км – УНИАН) в 15:10 UTC (координирано универсално време, 18:10 киевско време), самолетът продължи да лети в водоравен полет с непрекъсната скорост до 15:19 UTC, след което отвесната скорост пада внезапно и самолетът се снишава за малко, след което набира оптималната надморска височина от 30 100 фута (9,1 км - УНИАН), преди да се спусне до височина от към 27 500 фута.

Подобен " скок " беше още един още веднъж, а окончателните данни бяха получени в 15:20:14 UTC на височина към 6 км.

В 18:19 локално време данните демонстрират, че скоростта на намаляване на самолета е достигнала 2400 метра в минута, преди предаването на данни за надморската височина да спре.

" Въпреки че самолетът не предавал информация за позицията, други данни като надморска височина, скорост, отвесна скорост и настройки на автопилота са предадени. Именно тези данни разрешават да получим някаква визия за последните моменти от полета ”, се споделя в блога на FlightRadar24.

 

Както УНИАН заяви по-рано, на 23 август аероплан Embraer Legacy 600 с бордов номер RA-02795 се разруши в Тверска област на Русия. Принадлежал е на съветския терорист, водач на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин.

По-късно Росавиация удостовери гибелта на Пригожин, сътрудника му от групата Дмитрий Уткин и други руснаци на борда. Стана известно още, че телата им са открити на мястото на злополуката и към този момент са разпознати.

По-близо до среднощ стана известно, че интервенцията по издирването на мястото на злополуката на бизнес самолета е завършила. Там са открити останките на 10 души - седем пасажери и трима членове на екипажа.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Евгений Пригожин самолет стюардеса Дмитрий Уткин ЧВК " Вагнер " Кристина Распопова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР