Самолетът Antonov An-12BK, който се разби малко преди полунощ в

...
Самолетът Antonov An-12BK, който се разби малко преди полунощ в
Коментари Харесай

Разбилият се край Кавала самолет летял три пъти от Бургас последната седмица

Самолетът Antonov An-12BK, който се разруши малко преди среднощ в събота край Кавала, е направил три полета от в Бургас през последната седмица. Това демонстрира историята на полетите на машината UR-CIC на самолетна компания Meridian Air Cargo във Flightradar24.com, направена от " 24 часа ".

Самолетът е извършил полети от Бургас до полския град Жешов на 10 юли - два - в 13:41 часа, и в 22:45 часа, както и на 13 юли, като тогава е изхвърчал в 00:48 мин.

Във съдбовния 16 юли машината е направила два полета, първият е бил от Анкара до Ниш, като е кацнала в сръбския град в 14:09 часа локално време. В 18:36 излетява за Аман, само че по този начин и не доближава до столицата на Йордания поради повредата в един от четирите мотора и злополуката край Кавала. Тя стана след поискано спешно кацане. Местни поданици, снимали видео, свидетелстват, че преди конфликта се е виждал пожар на самолета.

Според украинската организация Униан 8-членният екипаж е напълно от украински жители и всички са починали. Засега остава неразбираемо какво е естеството на товара от 11,5 тона, който е бил на борда, като съгласно гръцките медии той е " рисков ". Районът е отцепен и са задействани протоколите на всички институции в Гърция, отговарящи за неутрализиране на рискови субстанции.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР