Самолет, вероятно от времето на Студената война, се появи в

...
Самолет, вероятно от времето на Студената война, се появи в
Коментари Харесай

Мистериозен самолет от Студената война прелетя над Атлантическия океан

Самолет, евентуално от времето на Студената война, се появи в небето над остров Сал в Атлантическия океан. Влюбена двойка, която се разхождала по скалистото крайбрежие, внезапно забелязала в небето странната машина, която приличала на аероплан от втората половина на 20-и век. Туристите снимали загадъчния обект и побързали да споделят фотографията с уфолози. Те настояват, че летящият обект не е издавал никакви звуци и бързо е липсващ.



Авторите на фотографията споделят, че не имат вяра в извънземни и летящи чинии. Според тях това е аероплан от предишното или нещо, което удивително доста наподобява на него. С две думи – нещо, което има разумно пояснение, само че все пак е доста необичайно.

Впрочем, влюбените не отхвърлят, че може би са станали очевидци на нещо свръхестествено. Да допуснем, че в случай че някъде към момента има такива самолети, то те от дълго време са или в музея, или ръждясват в някой хангар, по тази причина е доста по-лесно да се допусне, че странната машина в небето е аероплан фантом.

През 1992 година на летището в Каракас се приземи американски под наем аероплан " Douglas DC-4 ", липсващ през 1955 година. А какъв брой още са се изпарили мистериозно в Бермудския триъгълник...

Източник: esoreiter.ru

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР