Самолет Су-25 на руските Въздушнокосмически сили (ВКС) се разби в

...
Самолет Су-25 на руските Въздушнокосмически сили (ВКС) се разби в
Коментари Харесай

Руски военен самолет се разби в Белгородска област

Самолет Су-25 на съветските Въздушнокосмически сили (ВКС) се разруши в Белгородска област на Русия , която гранич с Украйна. Пилотът катапултирал и е евакуиран на базовото летище. Това оповестиха в петък от пресслужбата на Западния боен окръг, представени от ТАСС.

" На 17 юни в Белгородска област по време на плануван подготвителен полет се разруши аероплан Су-25. Пилотът се катапултира, евакуиран е на базовото летище от издирвателно-спасителната работа. Няма опасност за здравето му ", оповестиха от пресслужбата.

Според информацията самолетът се е разрушил на безлюдно място, няма опустошения на земята. Вероятната причина за злополуката е техническа нередовност.
 Експлозии разтревожиха Белгородска област Обновена
Експлозии разтревожиха Белгородска област

Чутото било разследване на " бойни задачи " на съветската авиация

" По предварителна информация причина за случая може да е техническа нередовност. На място работи комисия на Върховен касационен съд на Русия ", оповестиха от Западния боен окръг.

По-рано източник от правоохранителните органи заяви за случая, зародил в Корочанския регион на Белгороска област. По думите му самият аероплан е бил погубен, защото се е запалил, когато се е блъснал в земята.

Припомняме, че на в Белгород - това беше първия по-сериозен обстрел от страна на украинските военни на съветска територия.

След това бяха обстрелвани и Курск и Брянска области на Русия, които също граничат с Украйна.
 Обстрел и потърпевши в Брянска област в Русия
Обстрел и потърпевши в Брянска област в Русия

Повредени са жилищни сгради
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР