Самолет на LOT Polish Airlines, по маршрут от Варшава до

...
Самолет на LOT Polish Airlines, по маршрут от Варшава до
Коментари Харесай

Самолетен ад за родни евродепутати: Пада налягането, падат и маските ВИДЕО

Самолет на LOT " Polish Airlines ", по маршрут от Варшава до Брюксел, е бил заставен да извърши спешно кацане заради понижаване на налягането в кабината по време на полет.

На самолета са били 20 евродепутати, измежду които и българите Александър Йорданов и Цветелина Пенкова.

Проблемът с машината Embraer е зародил 40 минути след излитането на към 34 000 фута височина, до момента в който спешното кацане е траяло 4 минути.

Приземяването, което се е наложило поради повредата на огромна височина е било сполучливо, като самолетът се е приземил в немския град Дюселдорф. Вижте драмата на пасажерите във въздуха!

PILNE: Właśnie wylądowaliśmy awaryjnie na lotnisku w Düsseldorfie. Samolot WAW-BRU miał dekompresję na pokładzie. Sytuacja wyglądała dramatycznie, ale została opanowana. Brawo załoga!????
— Robert Biedroń (@RobertBiedron)

Полското посолство в Германия заяви, че никой от пасажерите не се е нуждаел от здравна помощ и летището им е осигурило настаняване, до момента в който чакат заместващ полет.

Евродепутатът от " Право и правдивост " (PiS) Доминик Тарчински благодари на екипа на LOT за професионалното им държание по време на обстановката: " Кацнахме безвредно и чакаме втори аероплан. Огромни благодарности на екипажа на LOT Polish Airlines за тяхното безусловно професионално държание! "

Левият евродепутат Робърт Бидрон също поздрави екипажа за сполучливото спешно кацане: " Извършихме спешно кацане на летището в Дюселдорф. Самолетът LOT претърпя разхерметизиране на кабината. Ситуацията изглеждаше трагична, само че беше овладяна. Браво на екипажа! "

От посолството на Република Полша в Берлин също осведомиха, че насилственото кацане е минало без огромни затруднения.

Говорителят на самолетната компания разяснява пред медиите, че над територията на Германия, се е появила нередовност в херметично уплътняващата система на кабината на самолета.

Капитанът, в сходство с използваните процедури, реши да понижи височината на полета и да кацне в общоприет режим на летището в Дюселдорф ", показва Кшищоф Мочулски.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР