Самолет на иракската авиокомпания Ираки еъруейз, изпълняващ полет от Машад

...
Самолет на иракската авиокомпания Ираки еъруейз, изпълняващ полет от Машад
Коментари Харесай

Ужас или ирония: Спор между пилотите заради храна за малко да свали иракски самолет

Самолет на иракската самолетна компания Ираки еъруейз, изпълняващ полет от Машад в Иран до иракската столица Багдад с ъс 157 души на борда, едвам не аварирал поради спор, зародил сред водача и асистент водача , съобщи Агенция Франс Прес. Повод за разногласието сред двамата бил поднос с храна, донесен в пилотската кабина.
 
Министерството на превоза на Ирак е почнало следствие , а иракските медии разясняват с смут или подигравка случилото се и питат дали става дума за водачи или за водачи на маршрутки. Не излиза наяве по кое време се е случил случаят.
 

В писмо, адресирано до директното си управление, асистент водачът разказал, че до момента в който самолетът летял, тонът в пилотската кабина ескалирал. Пилотът възразил стюардеса да донесе на асистент водача ястие с храна, защото той не му изискал авансово позволение.

Това станало, по думите на асистент водача, откакто водачът се бил нахранил. Стигнало се до непристойни изявления от страна на водача и най-после той блъснал и напсувал асистент водача. Тогава в пилотската кабина пристигнал и представител на службите за сигурност, който се намирал в самолета.
 
 Gulliver/Getty Images-->

Машината била приземена сполучливо в Багдад , само че полемиката траяла и по-късно и още веднъж се стигнало до удари от страна на водача. Накрая асистент водачът трябвало да се отбрани и да отвърне на ударите.
 
Авиокомпания Ираки еъруейз сподели, че е отстранила и двамата водачи и увери, че те няма да се измъкнат от най-строгите наказания, като възбрана за хвърчене.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР