Самолет на „България Ер”с членове на кабинета на борда, изпълнявал

...
Самолет на „България Ер”с членове на кабинета на борда, изпълнявал
Коментари Харесай

Самолет с вицепремиера Каракачанов кацна аварийно във Виена

Самолет на „ България Ер”с членове на кабинета на борда, изпълнявал постоянен полет от Брюксел към София, е кацнал спешно във Виена поради спукано стъкло в кабината.

Това разкри в утринния блок на БТВ вицепремиерът Красимир Каракачанов. "Не е значимо, че аз съм бил на борда. В самолета имаше доста български жители, които пътуват постоянно по линията Брюксел – София. Искам да благодаря на водачите от „ България Ер”. Те се демонстрираха като безспорни експерти. Пътниците бяха предизвестени от командира на самолета, че ще се наложи спешно кацане във Виена. Самолетът беше партерен професионално, без суматоха на борда, без някакви спомагателни произшествия. Пилотите заслужиха овации. Поне съгласно мен имаше благоприятни условия за доста по-неблагоприятен излаз, тъй като както е счупено стъклото, представете да се разхерметизира пилотската кабина. Беше изпратен аероплан от София, който прибра пасажерите. С малко терзание и пет-шест часа забавяне, всичко мина наред ", описа Каракачанов.

Той разяснява и снощната терористична офанзива в Страсбург. "Истината е, че проблемите с този тип тероризъм са доста съществени. Допуснати са доста неточности. Нашите служби си правят работата и органите на реда са си по местата ", сподели Каракачанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР