Самолет на американските военноморските сили, участващ в издирването на изчезналата

...
Самолет на американските военноморските сили, участващ в издирването на изчезналата
Коментари Харесай

Откриха аржентинската подводница?

Самолет на американските военноморските сили, участващ в издирването на изчезналата аржентинска подводница „ Сан Хуан “, откри на океанското дъно незнаен обект, излъчващ топлота. Това оповестиха във вторник локални медии, съобщи ТАСС.

Показанията на самолетните системи може би сочат съществуване на железен обект на дълбочина 70 метра и на разстояние 300 километра от крайбрежията на аржентинската провинция Чубут, намираща се в южната част на южноамериканската страна.

Към мястото са ориентирани избавителни кораби и самолети. Връзката с дизелово-електрическата подводница с 44-членен екипаж бе изгубена на 15 ноември. В почналата спасително-издирвателна интервенция вземат участие близо 4000 души с над 10 кораби и самолети от Аржентина, Съединени американски щати, Англия, Чили и Бразилия.

Говорител на аржентинските военноморски сили съобщи, че не са изгубени очакванията екипажът да бъде избавен, само че интервенцията наближава сериозна точка заради заплахата от дефицит на О2 в подводницата. Днес времето в региона ще е по-добро и това може да улесни издирването, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР