Самолет "Лет" L-410, принадлежащ на аероклуб, се разби в град

...
Самолет "Лет" L-410, принадлежащ на аероклуб, се разби в град
Коментари Харесай

Самолет "Лет" L-410 се разби в Русия, има много жертви ВИДЕО

Самолет "Лет " L-410, принадлежащ на аероклуб, се разруши в град Мензлинск в съветската самостоятелна република Татарстан, оповестиха задгранични медии, представени от.

"Около 09:11 часа московско време (съвпада с българското) в град Мензелинск се разруши лекомоторен аероплан "Лет " L-410, принадлежащ на аероклуб. На борда му е имало към 20 души, множеството от които парашутисти ", сподели източникът.

Според информациите 19 души са починали, а трима са ранени вследствие на злополуката, като работата на мястото на случая продължава.

Източникът прибавя още, че самолетът се е разрушил незабавно след политане от летището, фюзелажът му (корпусът-бел.ред.) се е разрушил по време на рухването, до момента в който опашката съвсем не е развалена. Самолетът е в употреба от 1987 година

Областната основна дирекция на Министерството на изключителните обстановки удостовери обстоятелството на самолетната злополука.

"В 09:23 часа е получено известие за злополуката на лекомоторен аероплан наоколо до подстанцията на град Мензелинск. Информацията е предварителна, частите на пожарно-спасителния гарнизон на Мензелинск отиват на мястото на случая " споделиха от Министерството.

Според Министерството на изключителните обстановки на борда на самолета е имало 23 души, трима от тях са извадени живи.

K-410 Turbolet (Let L-410) е чешки двумоторен аероплан. Той може да поеме на борда до 19 пасажери и постоянно се употребява от парашутисти. Той размени остарелите самолети "Антонов " в Русия.

Първи Версии:

По-големият брой пасажери би могъл да бъде причина за злополуката на самолета "Лет " L-410 в Татарстан, оповестиха от авиационните служби.

"На борда имаше повече пасажери, в сравнение с се планува в експлоатационните условия. Това може да докара до претоварване, което може да аргументи рухване на самолета ", сподели събеседникът на организацията.

Разглеждат се и версии за нередовност на самолета и неточности на екипажа. Източникът на организацията посочи, че след рухването не е последвал пожар. Предната част на самолета е разрушена изцяло, фюзелажът и крилата са смачкани, опашката е съвсем невредима.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР