Самолет“ е заглавието на първото попфолк парче на Теодора след

...
Самолет“ е заглавието на първото попфолк парче на Теодора след
Коментари Харесай

Сладко отмъщение! Теодора спипа мъжа си в изневяра и вдигна ...

„ Самолет “ е заглавието на първото попфолк парче на Теодора след завръщането ѝ в България. Сингълът към този момент излетя в ефира на Фен ТВ и кацна в YouTube канала на музикалната медия. 



Певицата залага на клубно парче по музика и аранжимент на хитмейкъра Мартин Биолчев и текст на Йордан Гергов. 

„ Самолет “ е с леко мигане и комизъм. Изпращам обичания си на дълго странствуване надалеч от мен, тъй като съм го хванала в невярност и не желая да го виждам повече. Аз му приготвям поредност от сладки отмъщения – да вземем за пример му бутам колата, с цел да си върна за болката, която ми е предизвикал. После му закупувам билет за първа класа, с цел да се усеща още по- удобно, когато ме губи. Много съм грижовна “, споделя през смях звездата на Diapason Records.



Видеоклипът е сниман на летище Лесново, като за задачата екипът наема за фотосите дребен частен аероплан. За визията се погрижи обичаният екип на певицата – Мис Бони (грим), Стели (коси), Стоян Стоянски (стил). Специална фотосесия снима Боян Христов. 



„ Това ще бъде линията на новите ми попфолк песни – хем ще има лека драма, която си е моят непокътнат жанр, хем ще има и малко подигравка “, издава изпълнителката. 

„ Самолетът “ на Теодора е разполагаем и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР