Самолет Boeing 737 на авиокомпания Lion Air е изчезнал от

...
Самолет Boeing 737 на авиокомпания Lion Air е изчезнал от
Коментари Харесай

Индонезийски самолет се разби в морето, всички 188 души загинаха /снимки/

Самолет Boeing 737 на самолетна компания Lion Air е липсващ от радарите, незабавно щом е изхвърчал от Джакарта, заяви Франс прес.
Машината е изгубила връзка 13 минути след излитането в 6:20 ч. локално време (1,20 ч. българско време). Самолетът е летял по вътрешен маршрут.
По сведения на индонезийските управляващи самолетът е паднал в морето.
Информация за открити остатъци е предал екипаж на един от влекачите, които са били в региона на случая, оповестява локалното радио "Елшинта ".
По първични данни на борда е имало 178 пасажера, две бебета и едно дете, двама водачи и пет души обслужващ личен състав. Всички те са починали.
Спасителите към този момент откриха мястото на злополуката, където са пръснати парчета от машината и движимости на пасажерите. "Намерихме избавителни жилетки, мобилни телефони и парчета от самолета ", сподели представител на индонезийската организация за избавяне и търсене. Фюзелажът евентуално е на морското нека, на дълбочина към 35 метра, посочи той.
"Лайън еър " е най-големият нискобюджетен транспортьор в Индонезия. Компанията заема едно от последните места в интернационалните ранглисти на самолетните компании по сигурност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР