Samodiva Mastermind Summit - Business is Female - конференция, чиито

...
Samodiva Mastermind Summit - Business is Female - конференция, чиито
Коментари Харесай

Кои са топ темите, които вълнуват жените?


Samodiva Mastermind Summit - Business is Female - конференция, чиито тематики бяха определени от дамите!

Единственото у нас мастърмайнд събитие с фокус върху дамите водачи показва вдъхновяващи образци и благоприятни условия за сполучлива бизнес реализация на дамите.
Кои са най-големите провокации пред актуалните дами? Могат ли те да бъдат преодолени и по какъв начин?
Това ще ни показа второто издание на Samodiva Mastermind Summit, което ще се състои на 25 април в Rainbow Plaza, София. Събитието ще повдигне тематиките, които най-вече вълнуват дамите, изправени в актуалния свят пред редица компликации както в персонален, по този начин и в професионален проект.
Кои са сферите, в които дамите срещат най-големи усложнения, балансирайки всекидневно сред фамилията, работата, персоналните си ползи и обществения си живот? За да определим най-полезните за дамите тематики, организирахме изследване измежду 129 дами на възраст сред 25 и 45 години, които са потвърдени експерти в своята сфера на работа. Какво сподели то? Успяват ли дамите да намерят печелившата формула за сполучлив, благополучен и съразмерен живот? Samodiva Mastermind Summit ще показа през призмата на 8 вдъхновяващи интернационалните лектори това, което дамите пожелаха да чуят:
“Постигане на умствена и психическа резистентност. Преодоляване на безпокойството и стреса” се отличи преди всичко, събираща 20% от отговорите.
На второ място с 18% се подреди: “Постигане на финансова самостоятелност (управление на персонални финанси и инвестиране)”;
Третата тематика, която бе изтъкната от дамите с 15%, бе “Storytelling и създаване на персонален бранд”;

На четвърто и пето място с по 13% се подредиха надлежно: “Създаване на здравословен и уравновесен метод на живот в забързаното всекидневие (хранителен режим, йога, фитнес, спорт)”, както и “Планиране, целеполагане и ръководство на времето”.

На 6-то място с 10% попадна тематиката за “Балансиран метод на живот”
И на последно по отношение на гласовете, само че не и по значимост се подреди: “Привличане и насърчаване на таланти”
Събитието, чието мото е Business is female, е особено отдадено на дамите в бизнеса и предприемачеството, тъй като макар огромните триумфи, които те съумяват да осъществят в корпоративния свят, постоянно в него срещат и редица усложнения. Допитването сподели oще, че дамите не престават да усещат дискриминация в бизнеса поради пола си и се усещат незадоволително оценени и лимитирани в своите благоприятни условия за професионално развиване. Въпреки това има изключителни образци измежду нежния пол за силата на женския темперамент и завладяващата му сила. Именно с тях ни среща Samodiva Mastermind Summit.

Мотивиращите истории, които ще показват лекторите на форума, ще покажат за какво по пътя към триумфа да си дама може да се трансформира в мощно конкурентно преимущество. Със своите персонални и професионални истории събитието ще се трансформира в прочувствено прекарване за участниците, което ще бъде обогатено и от опцията за включване в мастърмайнд групи. В тях по авансово заложена тематика, всеки ще може да показа свое предизвикателство и да получи противоположна връзка от останалите, която да образува най-хубавото решение за справяне с проблематичната обстановка.

Станете част от това друго събитие на http://www.samodivamasterminds.com/summit/. До 8 март можете да употребявате и специфичния промокод за 20% намалние 8MARCH20.
Най-актуалната информация за форума можете да следите и във Фейсбук: Business is Female - Samodiva Mastermind Summit 2020
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР