Самочувствието на Папи Ханс минава всички граници. Писателят Константин Трендафилов,

...
Самочувствието на Папи Ханс минава всички граници. Писателят Константин Трендафилов,
Коментари Харесай

Не е за вярване! Папи Ханс изпревари Преслава и Галена, иска...

Самочувствието на Папи Ханс минава всички граници. Писателят Константин Трендафилов, който се прочу около безумната си ария " Кекс " към този момент се има за огромна музикална звезда. Всъщност се има за най-голямата музикална звезда у нас. 

Оказа се, че много е надценил качествата и славата си, откакто може да разгласи колосална сума за присъединяване с няколко песни. 

Поетът, който се изявява като артист, деликатно сортира изявите си пред аудитория и е сложил висока цена за частни събития, разкриват негови сюрпризирани клиенти.

 



„ Предложихме му да вземе присъединяване в наше събитие, на което да извърши няколко песни, само че той изиска висока сума. За съпоставяне сходен хонорар получава Азис, а Преслава и Галена доста по-малко. Колегите му от поп сектора желаят на половина. Така и не разбрахме за какво цената за него е толкоз висока “, разясняват от организация за събития, написа " Хотнюз ". 

Най-големите имена в чалгата се оферират против възнаграждения сред 6 и 10 000 лева според от изявата. Това допуска и къде се разгръща поп изпълнителят.

Папи Ханс издаде стихосбирка след дългогодишна пауза и се радва на голям триумф. Според негови близки точно това е повода за внезапното повишаване на хонорара му. А въпросът дали в действителност го канят толкоз по участия, с цел да може да се подреди преди Преслава и Галена е различен, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР