Само за седмица Антон Тодоров се превърна от изключителна в

...
Само за седмица Антон Тодоров се превърна от изключителна в
Коментари Харесай

Само Воля брани Тодоров, ДПС иска да си ходи и Симеонов

" Само за седмица Антон Тодоров се трансформира от изключителна в нежелана персона, която тежи на ГЕРБ. Защо бе, сътрудници? Той дръпна маската на ГЕРБ.

Той е знак на опростачването на политиката, на безогледна корист с предишното и възраждането на езика на омразата ", съобщи зам.-шефът на депутатите от Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев. И се поинтересува за какво я няма националната обич към Тодоров, както към Делян Добрев.

Иван Ченчев от Българска социалистическа партия, някогашен публицист, изясни, че в България няма независимост на словото.

" Ако нямаше, Антон Тодоров нямаше да си е подал оставката. За първи път в българския парламент някой си подава оставката поради изявление. А вие (БСП) желаете да свалите държавното управление сега, в който България е на 4-о място по стопански напредък в цяла Европа и в който подвигаме пенсиите. Ние ще продължим да управляваме и да печелим избори. А вас, Българска социалистическа партия ви няма ", отвърна Тома Биков. И разкри, че в парламентарната група на ГЕРБ е бил разискван и Валери Симеонов. Само че депутатите на Бойко Борисов не били на мнение, че Тодоров и Симеонов са отправяли закани в ефира. " Движение за права и свободи желае да ръководи с нас, употребява към ГЕРБ езика на любовта ", наля и друго масло в огъня Биков. Което бе отречено от зам.-шефа на депутатите от придвижването Йордан Цинев.

Само " Воля " ще гласоподава " срещу " оставката, оказа се по време на дебата. Като принцип - тъй като Тодоров никога не е по-лош нито от Делян Добрев, нито от Валери Симеонов, обясни водачът на парламентарната естрада и зам.-шеф на Народното събрание Веселин Марешки. От " Воля " били срещу замитането на казуса и " опазването на високите етажи чисти ".

" Валери Симеонов е пионер на този език. И той се отнесе по този начин в студиото. Защо тук не е и оставката на Валери Симеонов? ", попита зам.-шефът на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Симеонов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР