Само за седем месеца се договорихме с румънското правителство за

...
Само за седем месеца се договорихме с румънското правителство за
Коментари Харесай

Кирил Петков се "покатери на черешата": Договорихме пет моста над Дунав и три тунела под Стара планина

" Само за седем месеца се договорихме с румънското държавно управление за моста сред България и Румъния до Силистра, както и за още четири моста над Дунав. За последните дванадесет години Борисов единствено обещаваше и не направи нищо. Още тази година обаче стартира проектирането на мостовете и в идващите четири години те ще бъдат безспорна действителност. Така че дано да помогнем на господин Борисов да загуби тези избори и да вземе вярното решение за себе си – да се пенсионира ".
 
Това разгласи проваленият като министър председател Кирил Петков във видеообръщение от Враца. С несвързаните си слова и откровени лъжи той остави усещане, че още веднъж е подтикван с толкоз обечаната от него и музата му пица с кристали. 
 
Освен петте обещани моста той се похвали с направени първите стъпки за построяването на основна за страната ни транспортна инфраструктура, в това число три тунела под Стара планина.
 
" Обещаваме да няма никакви безпринципни обединения, никакви сделки под масата ", съобщи проваленият Петков на площада пред Драматичния спектакъл в града.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР