Само за последните 2 дни общият брой на удавени по

...
Само за последните 2 дни общият брой на удавени по
Коментари Харесай

Крайна мярка! Спасител загради морето в Приморско, за да не влизат във водата безразсъдни туристи

Само за последните 2 дни общият брой на удавени по Южното Черноморие доближи до седем

Спасител от Северния плаж в Приморско измисли метод по какъв начин да избави туристите от самите тях. За да не влизат в бурното августовско море, той сложи знамена, забити на първа линия – навръх брега, където се разрушават вълните, и ги върза с въже един за различен, създавайки самобитна ограда. 

Това работи на душeвността на множеството хора по подобен метод, по какъвто дейтват и полицейските бариери и в допълнение затвърждават възбраната да се влиза във водата. Може да звучи извънредно, само че мярката е нужна. Само за последните 2 дни общият брой на удавени по Южното Черноморие доближи до седем. От началото на август пък черната статистика е потресаваща – общо над 30. 

Вълните през днешния ден и до края на седмицата няма да стават по-ниски. Прогнозата за времето на синоптиците демонстрира, че вятърът ще резервира скоростта си доникъде на седмицата. Това, макар приятните температури на въздуха, ще направи съвсем невероятно къпането в Черно море без риск. Вълнението на морето се мери все още към 3-4 бала и тези стойности ще се запазят в идните дни. 



За следващ път повтаряме предуопреждението и на управляващите, и на специалистите – НЕ ВЛИЗАЙТЕ В МОРЕТО!
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР