Само за първия си уикенд по кината, екшън комедията Кръв

...
Само за първия си уикенд по кината, екшън комедията Кръв
Коментари Харесай

„Кръв и пот“ на върха на северноамериканския боксофис

Само за първия си уикенд по кината, екшън комедията " Кръв и пот " направи 20 млн. $ и се изкачи на първото място в северноамериканския боксофис. Филмът е по действителна история, като споделя за група фитнес инструктори, работили като персонални треньори в Маями през 90-те. Преследвайки американската фантазия, шефът на фитнеса Даниел Луго (Марк Уолбърг) убеждава Пол Дойл (Дуейн Джонсън) и Ейдриан Дорбол (Антъни Маки) да се включат в измислена от него скица за отвличания. Всичко обаче се обърква и по петите им потегля цялостен Маями.

Лентата измести от първото място фантастичния „ “, в който виждаме Том Круз, Морган Фрийман и Олга Куриленко. Той направи 17.4 млн. $ за уикенда и общо 64.7 милиона за две седмици на екран.

Трети остана спортната драма „ 42 “ с присъединяване на Харисън Форд и Чадуик Боузман, печелейки 10.7 млн. $ този уикенд и общо 69.1 милиона за трите седмици по кината.

На четвърто място е комедията „ Тежка женитба “, събрала звезди като Робърт Де Ниро, Катрин Хайгъл, Даян Кийтън, Аманда Сайфред, Сюзън Сарандън, Робин Уилямс. Лентата завоюва 7.5 млн. $ за първия си уикенд на екран.

Анимацията „ Круд “, озвучавана от Никълъс Кейдж, Ема Стоун и Райън Рейнолдс е на шесто място в класацията по доходи в Северна Америка.

Едва на шесто място се подрежда „ G.I.Joe: Ответен удар “. Екшънът с присъединяване на Брус Уилис, Дуейн „ Скалата “ Джонсън, Ейдриън Палики, Чанинг Тейтъм и Ди Джей Котрона завоюва 3.62 млн. $ през уикенда и общо 116 милиона за пет седмици по кината.

Седмото място остана за „ Страшен филм 5 “, който направи 3.46 млн. $ този уикенд и общо 27.5 милиона за три седмици на екран.

Плътно го следва екшънът „ Код: Олимп “ с присъединяване на Джерард Бътлър, Ашли Джъд, Морган Фрийман и Арън Екхарт. Лентата за завладяването на Белия дом от терористи направи 2.77 млн. $ доходи, като общо за шестте си седмици в киносалоните в Съединени американски щати и Канада има 93.1 милиона.

Номер девет е за “Мястото оттатък дърветата ” с Райън Гослинг и Ева Мендес, а топ 10 приключва с 3D версията на класиката от 1993 година „ Джурасик парк “ с 2.31 млн. $ доходи за уикенда. 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР