Само за няколко месеца Мария Бакалова се превърна от никому

...
Само за няколко месеца Мария Бакалова се превърна от никому
Коментари Харесай

Мария Бакалова впечатли и със стил в роклите

Само за няколко месеца Мария Бакалова се трансформира от никому непозната родна актриса до световноизвестна изгряваща звезда. Освен неоспоримия гений пред обектива, доста от стилните специалисти видяха и положителното й чувство за жанр.

От дебюта във вечерното шоу с Джеймс Кордън, през целия сезон на кино награди, Мария сподели жанр и грациозност. Актрисата събра голям брой номинации за „ Най-добра поддържаща роля “ за присъединяване си във кино лентата " Борат " и мери сили с някои от най-успешните актриси в международен мащаб.



Въпреки че множеството от формалните церемонии се организираха онлайн поради епидемиологичната конюнктура, тя се беше постарала на всяка една от тях да наподобява безупречно. И до момента в който Мария приготвя нов филм в Лондон, ние

сме подбрали няколко от най-запомнящите се тоалети на актрисата от алените килими през последните няколко месеца.

Започваме от дебюта на Бакалова в Съединени американски щати. Тогава тя гостува на Джеймс Кордън във вечерното му шоу, което е едно от най-гледаните излъчвания оттатък океана. Там бургазлийката промотира кино лентата " Борат 2 " и за първи път беше показана пред американска аудитория.



В нощта на шоуто Мария беше облечена в чисто черен тоалет. Дългата до под коленете рокля беше дело на Кристиан Диор. Тя беше съчетала роклята с черни мрежести боти на ток. Както постоянно, актрисата носи лек грим и обичаното й алено червило.



Друг знаков тоалет на българката е роклята, която облече за премиите „ Златен глобус “. Въпреки че церемонията се организира посредством видеовръзка, онлайн, актрисата изглеждаше уместно. Тя избра дълга алена рокля без презрамки от пролетната сбирка на Армани.

Тоалетът беше напълно бродиран с кристали, а бонус беше дребна чанта вид клъч, както и диамантени огърлица и гривна. Именно тази композиция беше повода доста от световноизвестните дизайнери да имат предпочитание да работят с Бакалова. Тя беше оповестена за най-добре облечена на премиите от редица медии и критици.

Следва роклята на българката от онлайн чаеното празненство на БАФТА. Тук актрисата заложи на рокля от пролетната сбирка на дизайнерска къща Зимерман. За разлика от предходните няколко тоалета, тук се забелязваше бохемската грациозност на актрисата, която беше допълнена от нежните къдрици в косата й.

По-рано Бакалова отпразнува номинацията си от БАФТА облечена в къса бяла рокля във винтидж жанр, с огромна яка, бродирана с перли по дизайн на Андрю Гън.

Актрисата бе поздравена неведнъж за опростената грациозност на тоалета, който е избрала

За същинската гала на премиите БАФТА Бакалова бе облечена в дълга бледорозова рокля на Армани. Тук декорацията е под формата на причудливи претекстове, проследяващи силуета на роклята по баснословен метод. Корсетът е напълно отрупан с пайети, а долната част е с блестящи претекстове, наподобяващи цветя.



Едно от преимуществата на новоизгряващите звезди на Холивуд е това, че към момента не са обвързани с нито една фешън къща и имат опцията да опитват с тоалети от разнообразни дизайнери. Точно това сподели и Мария. На премиите „ Изборът на критиците “ беше облечена в дълга елегантна рокля Прада. Тук въгленовочерното беше съчетано с панделка от кристали, както и с кристална диадема. Освен за една от най-добре облечените, Мария си потегли от церемонията и с премията за най-хубава поддържаща роля.

За премиите САГ актрисата още веднъж заложи на Кристиан Диор и облече охолно декорирана дълга рокля. Виртуалната гала още веднъж не попречи на Мария да покаже какъв брой значим за нея е стилът.



Дизайнът на определената от нея рокля наподобяваше шахматни полета, а по цялата долна част имаше вшити рози. От стилната къща обясниха, че за постигането на образния резултат на шахматно поле е трябвало всяко квадратче от роклята да се шие поотделно, като се наслагват един слой бежов тюл и два пласта черен тюл.



На премиите „ Независим дух “, които се организираха директно преди Оскарите, актрисата избра тоалет на Долче & Габана. Дългата бледосиня рокля беше обшита със златна верижка Сваровски в горната част.

Тоалетът беше смесен със семпли бижута и типичната за актрисата пусната коса



Кулминацията на сезона, естествено, беше Нощта на Оскарите. Най-после церемонията беше онлайн, а не онлайн и акрисата имаше късмет да се наслаждения на магията на най-бляскавото събитие в Холивуд и аления килим. Тя беше облечена в дълга бяла рокля, дело на Луи Вюитон. Горната част на роклята беше обшита с камъни, а долната тюлена част наподобяваше рокля на принцеса. Елегантният тоалет беше смесен с нежно колие, дълги обеци и огромен бистър пръстен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР