Само за няколко часа двамата мъже се съгласиха с предложението

...
Само за няколко часа двамата мъже се съгласиха с предложението
Коментари Харесай

Адам Бултън: „Като онези стари момчета от Мъпетите“ – лош знак за демокрацията, тъй като Тръмп и Байдън се обявяват за това как ще дебатират

Само за няколко часа двамата мъже се съгласиха с предлагането на Джо Байдън за двама телевизионни президентски диспути преди изборите на 5 ноември - в централата на CNN в Атланта на 27 юни и на форума на ABC на 10 септември.

Ще има повече ролеви игри сред в този момент и контрактуваните конфликти. Байдън към този момент отхвърли контрапредложението на Тръмп за два спомагателни дебата, в това число един във Fox News.

Но още веднъж Съединени американски щати наподобява са на път да проведат диспути сред любимците за Белия дом, както е в множеството от президентските цикли, откогато JFK се изправи против Ричард Никсън през 1960 година Обединеното кралство съумя да организира подобаващи еквивалентни диспути на министър-председателските водачи едвам през 2010 година

Двамата претенденти ще се изправят един против различен при разнообразни условия от преди. Те ще се срещнат по-рано през цикъла на изборната година и без нормалните правила.

И двете страни се споразумяха да одобряват невъзмутимо необятно уважаваната Комисия за президентските спор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР